Arbejdermuseets smukke festsal er det perfekte sted at holde en stor rund fødselsdag. Vi dækker op med hvide duge, stofservietter & kandelabre.

Fødselsdags arrangement 8 timer:

  • Velkomstdrink serveret i festsalen, i gården eller på balkonen ved ankomst
  • 3 retters menu efter aftale samt udvalgte vine ad libitum
  • Kaffe, te & 1 avec
  • Fri blød bar efter middagen
  • Opdækning m. hvide duge, stofservietter & kandelabre
  • 795,- pr. kuvert.

Menu Jan. Feb. Marts

Forret:

  • Rimmet torsk, rødbede & salturt
  • Andeterrine, syltet ribs & vinterportulak

Hovedret:

  • Rosastegt økologisk okse, spidskål, selleripuré & skysauce
  • Ølbrassieret økologisk svinefilet, brændte løg, danske rødder & skysauce

Dessert:

  • Chokolademousse, havtorn, skum & knas
  • Syltede pærer, vanilje & blomster

Menu April. Maj. Juni

Forret:

  • Bagt laks, urtecreme & sommerspirer – Bæredygtig laks fra Hvide Sande
  • Nye asparges, håndpillede rejer & sauce mousseline

Hovedret:

  • Rosastegt økologisk okse, spæde grøntsager, blomkålspuré & skysauce
  • Lammeskank, knuste kartofler, sommerkål, ramsløg & ærtesauce

Dessert:

  • Rabarber – hindbærmousse & knas
  • Jordbær, marengs, vaniljeskum & blomster

Menu Juli. Aug.

Forretter:

  • Røget brisling, cremet rygeost & radiser
  • Rimmet laks & torsk, ærtepuré & tang

Hovedretter:

  • Rosastegt Økologisk okse, spæde rødder, nye kartofler & skysauce
  • Citronstegt frilandskylling, asparges, blomkålspuré & brunet smør

Dessert:

  • Stikkelsbærmousse, knas & blomster
  • Danske sommerbær, marengs & skum

Menu Sept. Okt.

Forretter:

  • Varmrøget laks, rødbede & vilde urter – Bæredygtig laks fra Hvide Sande
  • Terrine af økologisk svineskank, dansk æble & selleri

Hovedretter:

  • Rosastegt økologisk okse, rosenkål, majs, kantareller, & skysauce
  • Rosastegt andebryst, græskar, grønkål & skysauce

Dessert:

  • Karamelmousse, knas & chokolade
  • Danske blommer, vanilje & skum

Mulige tilkøb

  • Fri sjusbar i 4 timer: 150,- kr pr kuvert.
  • Fri cocktail bar i 4 timer: 250,- kr pr kuvert.
  • Velkomst snacks fra 39,- kr
  • Petit four til kaffen 35,- kr
  • Nødder & Chips til bar fra 15,- kr
  • Natmad fra 65,- kr
  • Dj fra 12.000,-kr i 4 timer
  • Band fra 12.000,- kr i 2 time

Menu november & december

Se julefrokost arrangement her

Min. 80 kuverter / maks. 130 kuverter.

Prisen er eksklusiv lokaleleje.

Kontakt os her for booking af fødselsdag

IMG_1295
IMG_0178
IMG_0580
IMG_0173