Godt håndværk, stolte traditioner og den helt særlige Øl-Halle stemning, gør den historiske kælderbeværtning til det helt rette sted, at mødes med familie, venner & andet godtfolk

I Café & Øl-halle står den på Smørrebrødsbuffet

Vi hygger alt det vi kan i vores historiske omgivelser. Vi serverer traditionsrig mad, Stjernepilsner & øl fra Krenkerup Gods.

Vi sylter, koger, steger, serverer skummende øl og hjemmebrygget snaps. Vores råvarer er som i gamle dage, lokale og nøje udvalgt, gerne fra friland, skånsomt kystfiskeri og sprøjtefrit. Flæskestegen er naturligvis fra glade øko-grise og smager som da far var barn.

Velkommen og velbekomme.

Der bliver ofte indtaget rigelige mængder af mad, øl og snaps, stemningen bliver højlydt og løssluppen. Vi anbefaler derfor at I kommer tidligt på dagen, hvis I har børn med eller hvis I blot ønsker en lidt roligere frokost.

Vores populære Smørrebrødsbord tilbydes mandag – lørdag.

Buffeten er altid spækket med alle slags godter. Gamle travere, nyklassikere, grønne unoder & lidt lækker ost.

Lørdage efter kl. 14:00

Udvider vi bordet med klassiske kager. Kiksekage, bondepige med slør eller en dejlig hjemmebagt citronmåne kan du støde på.

Priser:

Mandag – Fredag

199,- kr voksen 99,- kr barn

Lørdag frem til kl. 14:00

199,- kr voksen 99,- kr barn / bordet skal forlades inden dette klokkeslet.

Lørdag efter kl. 14:00

249,- kr voksen 125,- kr barn

Sådan gør vi:

Vi sammensætter et bredt udvalg af vores yndlingssmørrebrød. Som regel sniger der sig også en lun tartelet eller en anden traditionel frokostret ind på smørrebrødsbuffeten. Vi serverer alle vores stykker smørrebrød som små delikate kuvertserveringer, anrettet på små tallerkner. Du må spise ligeså mange du kan og udvalget varierer fra dag til dag.

Vi serverer ikke a la carte.

Udvalget på Smørrebrødsbordet kan f.eks. se således ud

Karrysild
Æg & rejer
Varmrøget laks
Fiskefilet
Kartoffelmad
Roastbeef
Fuglekvidder
Tatar
Lun leverpostej
Lun flæskesteg
Tarteletter
Ost

22646154-
IMG_2203
IMG_2208
Julefrokost
IMG_0134
IMG_0092