Historien om Øl-Halle

I 1982 blev Café & Øl-Halle genåbnet i forbindelse med åbningen af Arbejdermuseet

Hvor historie og hygge mødes

Velkommen til Café & Øl-Halle i Arbejdermuseet i København, hvor historie og hygge mødes. Vores historie går tilbage til 1892, da vi først åbnede vores døre som en beværtning. Siden den tid har vores lokaler været vidne til utallige begivenheder og historiske øjeblikke. 

Vores placering i Arbejdermuseet gør os til en unik destination for både kultur- og madentusiaster. Vores rige historie omfatter besøg fra bemærkelsesværdige personligheder som Stauning, Lenin og Nelson Mandela, der har sat deres præg på vores sted.

Stolte af at være Café og Øl-Halle

I 1982 blev Café & Øl-Halle genåbnet i forbindelse med åbningen af Arbejdermuseet. Dette markerede begyndelsen på vores rejse som den hyggelige og autentiske spiseoplevelse, som vores gæster kender og elsker i dag. Tidligere har vi haft forskellige navne som den Røde Rose og Kajs Kælder, men i dag er vi stolte af at være Café & Øl-Halle. 

Vi inviterer dig til at opleve vores historiske atmosfære, fantastiske øl, vores berømte Smørrebrødsbord og den særlige ånd, der gør Café & Øl-Halle til et unikt sted. Tak for at være en del af vores historie, og vi ser frem til at byde dig velkommen.

*Københavns ældste fredede kælderbeværtning* Stolte traditioner & godt håndværk siden 1892

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...