Påskefrokost
Godt håndværk, stolte traditioner og den helt særlige Øl-Halle stemning, gør den historiske kælderbeværtning til det oplagte sted at indtage årets påskefrokost
PÅSKEN ER EN AF VORES YNDLINGSHØJTIDER I CAFÉ & ØL-HALLE ‘1892’
Vi påske-hygger alt det vi kan i vores historiske omgivelser. Vi serverer traditionsrig mad og påskeøl fra Krenkerup Gods.
Vi sylter, koger, steger, serverer skummende øl og hjemmebrygget snaps. Vores råvarer er som i gamle dage, lokale og nøje udvalgt, gerne fra friland, skånsomt kystfiskeri og sprøjtefrit. Påskelammet er naturligvis fra glade øko-lam og smager som da far var barn.
Velkommen og velbekomme.
ÅBNINGSTIDER I PÅSKEN
Skærtorsdag: 11:00 – 17:00
Langfredag: 11:00 – 17:00
Lørdag: 11:00 – 17:00
Påskedag (søndag): 11:00-17:00.
2. påskedag (mandag) : 11:00-17:00
Smørrebrødsbordet lukker alle dage kl. 16:00
"En snaps er som et solstrejf i glasset, der varmer både krop & sjæl" - Piet Hein
PÅSKEBORDET
Smørrebrødsbordet er trukket i påskeklæder spækket med alle slags påskegodter. Gamle travere, nyklassikere, grønne unoder & lidt lækker ost.
Sådan gør vi:
Vi sammensætter et bredt udvalg af vores yndlingssmørrebrød. Som regel sniger der sig også en lun tartelet eller en anden traditionel påskeret ind på smørrebrødsbordet. Vi serverer alle vores stykker smørrebrød som små delikate kuvertserveringer, anrettet på små tallerkner. Du må spise ligeså mange du kan og udvalget varierer fra dag til dag.
Alle dage afslutter vi frokosten med en lille dessert. Kiksekage, bondepige med slør eller en dejlig citronfromage er blandt udvalget du kan støde på.
Priser & Tidsrum
Mandag – søndag tidlig frokost:
Kl. 11.00 – 13.30
279,- kr pr. person.
Mandag – søndag sen frokost:
Kl. 14.00 – 17.00
299,- kr pr. person.
Børn under 12 år betaler halv pris.
I Påsken er der rift om pladserne.
Når køkkenet byder på klassiske påskeserveringer som skidne æg og dansk lam på det store bord, bliver vi så fornøjede og mange vil gerne til.
Så bestil dit påskebord i god tid.