Smørrebrødsbordet

Københavns populære smørrebrødsbord i historiske omgivelser Godt håndværk og stolte traditioner siden 1892

HVOR SMØRREBRØD ER, KOMMER GODTFOLK TIL

Godt håndværk, stolte traditioner og den helt særlige Øl-Halle stemning, gør den historiske kælderbeværtning til det helt rette sted, at mødes med familie, venner & andet godtfolk.

I Café & Øl-Halle står den på Smørrebrødsbord. Vi hygger alt det vi kan i vores historiske omgivelser. Vi serverer traditionsrig mad, Stjernepilsner & øl fra Krenkerup Gods.

Vi sylter, koger, steger, serverer skummende øl og hjemmebrygget snaps.

Vores råvarer er som i gamle dage, lokale og nøje udvalgt, gerne fra friland, skånsomt kystfiskeri og sprøjtefrit. Flæskestegen er naturligvis fra glade frilandsgrise og smager som da far var barn.

Velkommen og velbekomme.

SMØRREBRØDS-
BORDET

Bordet er altid spækket med alle slags godter. Gamle travere, ny klassikere, grønne unoder & lidt lækker ost. Alle dage afslutter vi frokosten med en lille sød klassiker. Kiksekage, bondepige med slør eller en skøn citronfromage er blandt udvalget du kan støde på.

Sådan gør vi:

Vi sammensætter et bredt udvalg af vores yndlingssmørrebrød. Som regel sniger der sig også en lun tartelet eller en anden traditionel frokostret ind på Smørrebrødsbordet.

Vi serverer alle vores stykker smørrebrød som små delikate kuvertserveringer, anrettet på små tallerkner. Du må spise ligeså mange du kan og udvalget varierer fra dag til dag.

Desserten serveres ved eget bord.

Vi serverer ikke a la carte.

Der bliver ofte indtaget rigelige mængder af mad, øl og snaps, stemningen bliver højlydt og løssluppen. Vi anbefaler derfor at I kommer tidligt på dagen, hvis I har børn med eller hvis I blot ønsker en lidt roligere frokost.

Priser & Tidsrum

Mandag – søndag tidlig frokost:

Kl. 11.00 – 13.30
279,- kr. pr. person.

Mandag - søndag sen frokost:

Kl. 14.00 – 17.00
299,- kr. pr. person.

Børn under 12 år betaler halv pris.

Der bliver ofte indtaget rigelige mængder af mad, øl og snaps, stemningen bliver højlydt og løssluppen.

Vi anbefaler derfor at I kommer tidligt på dagen, hvis I har børn med eller hvis I blot ønsker en lidt roligere frokost.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...