Smørrebrødsbordet

SMØRREBRØDSBORDET

Godt håndværk, stolte traditioner og den helt særlige Øl-Halle stemning, gør den historiske kælderbeværtning til det helt rette sted, at mødes med familie, venner & andet godtfolk.

I Café & Øl-halle står den på Smørrebrødsbord. Vi hygger alt det vi kan i vores historiske omgivelser. Vi serverer traditionsrig mad, Stjernepilsner & øl fra Krenkerup Gods.

Vi sylter, koger, steger, serverer skummende øl og hjemmebrygget snaps. Vores råvarer er som i gamle dage, lokale og nøje udvalgt, gerne fra friland, skånsomt kystfiskeri og sprøjtefrit. Flæskestegen er naturligvis fra glade øko-grise og smager som da far var barn.

Velkommen og velbekomme.

Der bliver ofte indtaget rigelige mængder af mad, øl og snaps, stemningen bliver højlydt og løssluppen. Vi anbefaler derfor at I kommer tidligt på dagen, hvis I har børn med eller hvis I blot ønsker en lidt roligere frokost.

SMØRREBRØDSBORDET

Bordet er altid spækket med alle slags godter. Gamle travere, nyklassikere, grønne unoder & lidt lækker ost.

Alle dage efter kl. 14:00 afslutter vi frokosten med en lille kageservering. Kiksekage, bondepige med slør eller en dejlig hjemmebagt citronmåne er blandt udvalget du kan støde på.

Priser & tidsrum:

Mandag –  søndag tidlig frokost:

Kl. 11.00 – 13.30
259,- kr pr. person.

Mandag – søndag sen frokost:
Kl. 14.00 – 17.00
279,- kr pr. person.

Børn under 12 år betaler halv pris.

Vi gør venligt opmærksom på at det fremgår af din booking hvor længe der rådes over bordet. Det varierer efter tidsrum og antal af reservationer på dagen. Ønsker du et længere tidsrum end din reservation tillader, anbefaler vi derfor at prøve et andet starttidspunkt. Alternativt en anden dag.

Sådan gør vi

Vi sammensætter et bredt udvalg af vores yndlingssmørrebrød. Som regel sniger der sig også en lun tartelet eller en anden traditionel frokostret ind på Smørrebrødsbordet.

Vi serverer alle vores stykker smørrebrød som små delikate kuvertserveringer, anrettet på små tallerkner. Du må spise ligeså mange du kan og udvalget varierer fra dag til dag.

Vi serverer ikke a la carte.

 

Glutenallergi?

Vi kan desværre ikke tilbyde et glutenfrit smørrebrødsbord.

Man er velkommen til selv at medbringe brød og flytte pålæg fra de smurte stykker over på det medbragte brød. Ved minimum 3 dages forudbestilling tilbyder vi vores eget glutenfri brød, på samme vilkår.

Smørrebrødsbordet er derfor ikke egnet til gæster med alvorlig cøliaki.

Udvalget på Smørrebrødsbordet kan f.eks. se således ud

Gammeldags modnede sild
Karrysild
Brislinger
Æg & rejer
Varmrøget laks
Hønsesalat
Rullepølse
Fuglekvidder
Roastbeef
Tatar
Kartoffelmad
Rødbedetatar
Fiskefilet
Lun leverpostej
Lun flæskesteg
Tarteletter
Ost