Firmafest
Den smukke festsal er det oplagte sted til et brag af en firmafest. Vi dækker op med hvide duge, stofservietter & godt humør
FIRMAFEST 7 TIMERS ARRANGEMENT
Velkomstdrink serveret i festsalen, i gården eller på balkonen ved ankomst
Velkomst snack
Social dining menu
Udvalgte vine, øl og vand under hele arrangementet
Kaffe, te & 1 avec
Opdækning m. hvide duge, stofservietter & enkelte blomster
895,- kr pr. kuvert.
Priserne er eksklusiv lokaleleje. Se priser og info her: Lokaleleje
Mulige tilkøb
Fri sjusbar i 3 timer: 150,- kr pr kuvert.
Fri cocktail bar i 3 timer: 250,- kr pr kuvert.
Nødder & Chips til bar fra 15,- kr
Natmad fra 85,- kr
Dj fra 12.000,-kr i 4 timer
Band fra 15.000,- kr i 2 timer
Menu november & december
Se julefrokost arrangement her
Min. 80 kuverter / maks. 130 kuverter.
SOCIAL DINING – DELERETTER PÅ BORDET JANUAR /FEBRUAR
1. Servering:
Crudo af sæsonens fisk, urteolier & mikrogrønt.
Citrusfrugter, dansk stracciatella & pistacienødder
Rødbeder, gedeost & fennikel urt
Madbrød & pisket smør
2. Servering:
Østershatte, selleri, hasselnødder & brunet smør
Hopballemølle kylling, vinterkål & brændte løg
Bitre salater, rug & gammel knas
Dessert & kaffe:
Serveret på buffetbord
Kagebord med minimum 4 forskellige slags.
Eller
Petit Four minimum 6 forskellige slags
Tilkøb til menuen:
Østers gilleardeu + 50,- kr. pr. kuvert
Flankesteak, sortkål & glaze + 55,- kr. pr. kuvert
Bæredygtig laks & brændt lime + 55,- kr. pr. kuvert
SOCIAL DINING – DELERETTER PÅ BORDET MARTS/ APRIL
1. Servering:
Crudo af sæsonens fisk lime og koriander
Citrusfrugter, dansk Stracciatella & pistacienødder
Rødbeder, gedeost & fennikel urt
Madbrød & pisket smør
2. Servering:
Hopballemøllekylling, forårskål & brændte løg.
Østershatte, jordskok, hasselnødder & brunet smør
Bitre salater, rug & gammel knas
Dessert & kaffe:
Serveret på buffetbord
Kagebord med minimum 4 forskellige slags.
Eller
Petit Four minimum 6 forskellige slags
Tilkøb til menuen:
Østers gilleardeu + 50,- kr. pr. kuvert
Flankesteak, sortkål & glaze + 65,- kr. pr. kuvert
Bæredygtig laks & brændt lime + 65,- kr. pr. kuvert
SOCIAL DINING – DELERETTER PÅ BORDET MAJ / JUNI
1. Servering:
Rimmet laks, rygeost & fennikel urt
Tomater, dansk Stracciatella & pistacienødder
Nye kartofler, asparges & ramsløg
Madbrød & pisket smør
2. Servering:
Hopballemøllekylling, forårsgrønt & sauce blanquette.
Østershatte, blomkål, hasselnødder & brunet smør
Bitre salater, rug & gammel knas
Dessert & kaffe:
Serveret på buffetbord
Kagebord med minimum 4 forskellige slags.
Eller
Petit Four minimum 6 forskellige slags
Tilkøb til menuen:
Østers gilleardeu + 50,- kr. pr. kuvert
Flankesteak, sortkål & glaze + 65,- kr. pr. kuvert
Bæredygtig laks & brændt lime + 65,- kr. pr. kuvert
Der tages forbehold for råvare udbud. Der erstattes med en tilsvarende råvare, hvis sæsonen er forsinket eller kvaliteten af en given råvare ikke lever op til vores forventninger
SOCIAL DINING – DELERETTER PÅ BORDET JULI/AUGUST
1. Servering:
Syltet makrel, stikkelsbær & hyldeblomst
Tomater, dansk Stracciatella & pistacienødder
Nye kartofler, asparges & ramsløg
Madbrød & pisket smør
2. Servering:
Hopballemøllekylling, sommergrønt & sauce blanquette.
Østershatte, blomkål, hasselnødder & brunet smør
Bitre salater, rug & gammel knas
Dessert & kaffe:
Serveret på buffetbord
Kagebord med minimum 4 forskellige slags.
Eller
Petit Four minimum 6 forskellige slags
Tilkøb til menuen:
Østers gilleardeu + 50,- kr. pr. kuvert
Flankesteak, sortkål & glaze + 65,- kr. pr. kuvert
Bæredygtig laks & brændt lime + 65,- kr. pr. kuvert
SOCIAL DINING – DELERETTER PÅ BORDET SEPTEMBER/OKTOBER
1. Servering:
Hiramasa, kærnemælk & lime
Blommer, dansk Stracciatella & rødbede
Majs, courgetter & hvidløg
Madbrød & pisket smør
2. Servering:
Hopballemøllekylling, kantareller & sauce blanquette.
Østershatte, blomkål, hasselnødder & brunet smør
Bitre salater, rug & gammel knas
Dessert & kaffe:
Serveret på buffetbord
Kagebord med minimum 4 forskellige slags.
Eller
Petit Four minimum 6 forskellige slags
Tilkøb til menuen:
Østers gilleardeu + 50,- kr. pr. kuvert
Flankesteak, sortkål & glaze + 65,- kr. pr. kuvert
Bæredygtig laks & brændt lime + 65,- kr. pr. kuvert
Send en forespørgsel
SOCIAL DINING – DELERETTER PÅ BORDET JULI/AUGUST
1. Servering:
Syltet makrel, stikkelsbær & hyldeblomst
Tomater, dansk Stracciatella & pistacienødder
Nye kartofler, asparges & ramsløg
Madbrød & pisket smør
2. Servering:
Hopballemøllekylling, sommergrønt & sauce blanquette.
Østershatte, blomkål, hasselnødder & brunet smør
Bitre salater, rug & gammel knas
Dessert & kaffe:
Serveret på buffetbord
Kagebord med minimum 4 forskellige slags.
Eller
Petit Four minimum 6 forskellige slags
Tilkøb til menuen:
Østers gilleardeu + 50,- kr. pr. kuvert
Flankesteak, sortkål & glaze + 65,- kr. pr. kuvert
Bæredygtig laks & brændt lime + 65,- kr. pr. kuvert