Middagsselskab
Arbejdermuseets smukke festsal er det perfekte sted at holde en stor rund fødselsdag. Vi dækker op med hvide duge, stofservietter & enkelte blomster
Middagsarrangement 7 TIMER:
Velkomstdrink serveret i festsalen, i gården eller på balkonen ved ankomst
3 retters menu efter aftale
Udvalgte vine, øl og vand under hele arrangementet
Kaffe, te & 1 avec
Opdækning m. hvide duge & stofservietter
895,- pr. kuvert.
Priserne er eksklusiv lokaleleje. Se priser og info her: Lokaleleje
Mulige tilkøb
Fri sjusbar i 3 timer: 150,- kr pr kuvert.
Fri cocktail bar i 3 timer: 250,- kr pr kuvert.
Velkomst snacks fra 39,- kr
Petit four til kaffen 35,- kr
Nødder & Chips til bar fra 15,- kr
Natmad fra 85,- kr
Dj fra 12.000,-kr i 4 timer
Band fra 12.000,- kr i 2 timer
Menu november & december
Se julefrokost arrangement her
Min. 80 kuverter / maks. 130 kuverter.
MENU JAN. FEB.
Forretter:
Kammusling, æble & syrnet fløde
Eller
Citrusfrugter, dansk Stracciatella & pistacienødder
Hovedretter:
Hopballemøllekylling, vinterkål, løg & skysauce.
Eller
Kulmule, østershatte, bakskuld & sauce blanquette.
Eller
Økologisk flankesteak, palmekål, jordskok & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert
Desserter:
Pisket tonkabønnecreme, æble & knas
Eller
Pærer, karamel & hasselnødder
MENU MARTS. APRIL
Forretter:
Crudo af sæsonens fisk lime og koriander
Eller
Rødbeder, dansk Stracciatella & pistacienødder
Hovedretter:
Hopballemøllekylling, forårskål, løg & skysauce.
Eller
Kulmule, østershatte, bakskuld & sauce blanquette.
Eller
Økologisk flankesteak, palmekål, jordskok & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert
Desserter:
Pisket tonkabønnecreme, æble & knas
Eller
Lemoncurd, mandel & ganache
MENU MAJ. JUNI
Forretter:
Rimmet laks, rygeost & fennikelurt
Eller
Tomater, dansk Stracciatella, & pistacienødder
Hovedretter:
Hopballemølle kylling, spæde grøntsager & skysauce
Eller
Kulmule, forårskål, bakskuld & sauce blanquette.
Eller
Økologisk flankesteak, knuste kartofler, ramsløg & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert
Desserter:
Pisket tonkabønnecreme, jordbær & knas
Eller
Rabarber, marengs & skum
Fest i de smukkeste omgivelser?
MENU JULI. AUG.
Forretter:
Syltet makrel, Stikkelsbær & hyldeblomst
Eller
Tomater, dansk Stracciatella & pistacie
Hovedretter:
Hopballemøllekylling, asparges, blomkål & brunet smør
Eller
Kulmule, asparges, bakskuld & sauce blanquette
Eller
Økologisk Flankesteak, spæde rødder & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert
Dessert:
Pisket tonkabønnecreme, rabarber & knas
Eller
Danske sommerbær, marengs & skum
MENU SEPT. OKT.
Forretter:
Dansk Hiramasa, kærnemælk & lime
Eller
Blommer, dansk Stracciatella & rødbede
Hovedretter:
Hopballemølle kylling, majs, kantareller & skysauce
Eller
Kulmule, karljohan, majs & sauce blanquette
Eller
Økologisk flankesteak, rosenkål, kantareller & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert
Dessert:
Pisket tonkabønnecreme, brunsvigersauce & hasselnødder
Eller
Brombær, vanilje, chokolade & skum