Middagsselskab

Arbejdermuseets smukke festsal er det perfekte sted at holde en stor rund fødselsdag. Vi dækker op med hvide duge, stofservietter & enkelte blomster

Middagsarrangement 7 TIMER:

Velkomstdrink serveret i festsalen, i gården eller på balkonen ved ankomst
3 retters menu efter aftale
Udvalgte vine, øl og vand under hele arrangementet
Kaffe, te & 1 avec
Opdækning m. hvide duge & stofservietter
895,- pr. kuvert.

Priserne er eksklusiv lokaleleje. Se priser og info her: Lokaleleje

Mulige tilkøb

Fri sjusbar i 3 timer: 150,- kr pr kuvert.
Fri cocktail bar i 3 timer: 250,- kr pr kuvert.
Velkomst snacks fra 39,- kr
Petit four til kaffen 35,- kr
Nødder & Chips til bar fra 15,- kr
Natmad fra 85,- kr
Dj fra 12.000,-kr i 4 timer
Band fra 12.000,- kr i 2 timer

Menu november & december
Se julefrokost arrangement her

Min. 80 kuverter / maks. 130 kuverter.

MENU JAN. FEB.

Forretter:
Kammusling, æble & syrnet fløde
Eller
Citrusfrugter, dansk Stracciatella & pistacienødder

Hovedretter:
Hopballemøllekylling, vinterkål, løg & skysauce.
Eller 
Kulmule, østershatte, bakskuld & sauce blanquette.
Eller
Økologisk flankesteak, palmekål, jordskok & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert

Desserter:
Pisket tonkabønnecreme,  æble & knas
Eller
Pærer, karamel & hasselnødder

MENU MARTS. APRIL

Forretter:
Crudo af sæsonens fisk lime og koriander
Eller
Rødbeder, dansk Stracciatella & pistacienødder

Hovedretter:
Hopballemøllekylling, forårskål, løg & skysauce.
Eller 
Kulmule, østershatte, bakskuld & sauce blanquette.
Eller
Økologisk flankesteak, palmekål, jordskok & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert

Desserter:
Pisket tonkabønnecreme, æble & knas
Eller 
Lemoncurd,  mandel & ganache

MENU MAJ. JUNI

Forretter:
Rimmet laks, rygeost & fennikelurt
Eller
Tomater, dansk Stracciatella, & pistacienødder

Hovedretter:
Hopballemølle kylling, spæde grøntsager & skysauce
Eller
Kulmule, forårskål, bakskuld & sauce blanquette. 
Eller
Økologisk flankesteak, knuste kartofler, ramsløg & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert

Desserter:
Pisket tonkabønnecreme, jordbær & knas
Eller
Rabarber, marengs & skum

Fest i de smukkeste omgivelser?

MENU JULI. AUG.

Forretter:
Syltet makrel, Stikkelsbær & hyldeblomst
Eller
Tomater, dansk Stracciatella & pistacie

Hovedretter:
Hopballemøllekylling, asparges, blomkål & brunet smør
Eller
Kulmule, asparges, bakskuld & sauce blanquette
Eller
Økologisk Flankesteak, spæde rødder & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert

Dessert:
Pisket tonkabønnecreme, rabarber & knas
Eller
Danske sommerbær, marengs & skum

MENU SEPT. OKT.

Forretter:
Dansk Hiramasa, kærnemælk & lime
Eller
Blommer, dansk Stracciatella & rødbede

Hovedretter:
Hopballemølle kylling, majs, kantareller & skysauce
Eller
Kulmule, karljohan, majs & sauce blanquette 
Eller
Økologisk flankesteak, rosenkål, kantareller & skysauce
+ 55,- kr. pr. kuvert

Dessert:
Pisket tonkabønnecreme, brunsvigersauce & hasselnødder
Eller
Brombær, vanilje, chokolade & skum

Send en forespørgsel

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...