Middagsselskab
Arbejdermuseets smukke festsal er det perfekte sted at holde en stor rund fødselsdag. Vi dækker op med hvide duge, stofservietter & kandelabre.
Middagsarrangement 7 TIMER:
Velkomstdrink serveret i festsalen, i gården eller på balkonen ved ankomst
3 retters menu efter aftale
Udvalgte vine, øl og vand under hele arrangementet
Kaffe, te & 1 avec
Opdækning m. hvide duge & stofservietter
845,- pr. kuvert.
Mulige tilkøb
Fri sjusbar i 3 timer: 150,- kr pr kuvert.
Fri cocktail bar i 3 timer: 250,- kr pr kuvert.
Velkomst snacks fra 39,- kr
Petit four til kaffen 35,- kr
Nødder & Chips til bar fra 15,- kr
Natmad fra 85,- kr
Dj fra 12.000,-kr i 4 timer
Band fra 12.000,- kr i 2 timer
Menu november & december
Se julefrokost arrangement her
Min. 80 kuverter / maks. 130 kuverter.
MENU JAN. FEB. MARTS
Forret:
Laks, fennikel & æbler – bæredygtig laks.
Rimmet torsk, rødbede & salturt
Hovedret:
Rosastegt økologisk okse, spidskål, selleripuré & skysauce
Ølbrassieret økologisk svinefilet, brændte løg, danske rødder & skysauce
Dessert:
Chokolademousse, havtorn & knas
Syltede pærer, vanilje & skum
MENU APRIL. MAJ. JUNI
Forret:
Bagt laks, urtecreme & sommerspirer – bæredygtig laks.
Nye asparges, håndpillede rejer & sauce mousseline
Hovedret:
Rosastegt økologisk okse, spæde grøntsager, blomkålspuré & skysauce
Lammeskank, knuste kartofler, sommerkål, ramsløg & ærtesauce
Dessert:
Rabarber – hindbærmousse & knas
Jordbær, marengs, vaniljeskum & blomster
Fest i de smukkeste omgivelser?
MENU JULI. AUG.
Forretter:
Røget brisling, cremet rygeost & radiser
Rimmet laks & torsk, ærtepuré & tang
Hovedretter:
Rosastegt Økologisk okse, spæde rødder, nye kartofler & skysauce
Citronstegt frilandskylling, asparges, blomkålspuré & brunet smør
Dessert:
Stikkelsbærmousse, knas & blomster Danske sommerbær, marengs & skum
MENU SEPT. OKT.
Forretter:
Varmrøget laks, rødbede & vilde urter – Bæredygtig laks
Terrine af økologisk svineskank, dansk æble & selleri
Hovedretter:
Rosastegt økologisk okse, rosenkål, majs, kantareller, & skysauce
Rosastegt andebryst, græskar, grønkål & skysauce
Dessert:
Karamelmousse, knas & chokolade Danske blommer, vanilje & skum